Mia Rusthen sikter mot VM!

Jeg har fått VM-plass!🏎️

Jeg har fått en fantastisk mulighet til å representere Norge i World Superbike sin aller første jenteklasse. Jeg er i sjokk og lykkerus om tilbud om plass!! Dette er jo drømmen. Min drøm! Alle jenter i roadracing har drømt om dette.

Men jeg trenger hjelp! 🌟

Jeg trenger at hele roadracing og MC-Norge sprer ordet og sender bedrifter som kunne tenke seg å være med på min reise til VM min vei. VM krever sponsormidler, og jeg trenger en eller flere STORE sponsorer. Jeg må vite om jeg har nok før fredag allerede når fristen for å takke ja går ut. Del gjerne tips, fortell enhver kollega og la oss sammen gjøre historie med den første norske kvinnen i VM! 🇳🇴💪

Vi snakker om dekning av bl.a. Eurosport og at World Superbike i gjennomsnitt har 127 millioner seere👀

https://www.spleis.no/project/359050

Del denne nyheten

Facebook

SISTE NYHETER

Endelig Racing!

28. mai 2024

Reisebrev fra Sundby Racing

1. april 2024

Hva gjør et racingteam på vinteren ?

10. mars 2024