Eddie Stoltenberg

Historie

Eddie er den blideste piloten i teamet. Vi tror av alle som koser seg, er det han som koser seg mest. Sol, regn, pers eller kræsj så er han takknemmelig for å være med!

Han fikk aldri lov til å kjøpe sin egen MC i ung alder: Morra hans mente det var altfor farlig å drive på med to hjul. En dag i 2017 dukket han opp på besøk til foreldra hans med lappen i boks og en nylig anskaffet hissig Suzuki 750 med blå kjetting. Eddie har alltid hatt sansen for MC og motorsport, men dette tok ikke av før han også tok steget inn RR verden i 2020.

Å være treigest på laget har ingenting å si for denne karen som trives veldig godt på banen sammen med Kreditosaurus gjengen. Han påstår at han ikke er så glad i å kjøre på vått, men som nevnt er han alltid blid så det er vansklige å tro på han. Han gliser iallefall godt hver gang han kommer inn på tralla etter regnkjøring.

Hans trofaste Suzuki GSX-R 600 (nest svakest i feltet) kan vi dokumentere har sett sin andel action. Han vant den prestisjetunge gruskuk-pokalen etter 2021 sesongen med staselige 5 grusinger, inkl 1 på live TV.

Han er fantastisk å være rundt når det forgår skruing eller feilsøking. Han viser ekstremt pågangsmot, er ekstremt distre, men har humøret til en gutt i godteributikken. Dette er litt vanskelig å sette ord på, men det kan beskrives som en kombinasjon av en slagmark og en Karl & Co episode.

Eddie teller runder, ikke så mye rundetider om dagen….

Fører Info

SYKKEL

Suzuki GSX-R 600

Startnummer

#74

Født

23.07.1987

Bosted

Oslo

Bilder

Flere Førere