Erik Myhre

Historie

Erik, ofte omtalt som Gammel-Erik, bestrider oppfattet alder med en race-mentalitet som kunne vært de unge forunt! Få viser mer glede etter et løp enn Erik!

Økonom-kategoridirektør-regnskapsføreren er oppvokst i motormekkaet Flekkefjord. Det lukter fremdeles bensin og brent gummi av smokken (smokingen) hans.

Oppvarming til enhver kjøring er 15 minutter hoftestrekk, 2 skiver med Falukorv og en dose sports-drikk. Når Erik er gjennom denne rutinen finner du han mer motivert enn noen andre til å kjøre fort! Han stiller med glede opp i intervju med ymse magasiner for konserledelse for å skryte av hvor fort han kjører (google navnet hans). Vi kan bare tenke oss ansiktsuttrykket til kollegaene hans når han sier at han bor i en tilhenger hele sommeren, men for Erik er dette livet!

Erik tok lisens i 2017 og har tilbrakt mer og mer tid med Kreditosaurus Racing på bana. Fra 2023 har han vært fullverdig teamfører. Han har de siste årene hatt jevn progresjon og har de siste årene hatt fast plass i NM. Vi er svært stolte av å ha Erik på laget!

Erik har et utpreget konkurranse-instinkt og han SKAL slå piloten foran han (og sin egen pers)!

Fører Info

SYKKEL

Yamaha R6

Startnummer

#77

Født

22.07.1974

Bosted

Oslo

Bilder

Flere Førere