Osvaldas Lazdauskas

Historie

Osvaldas kan beskrives som den evige optimist med pågangsmot som få. Det er ikke et vellykket pass uten et framhjulslipp pleier han å si, og aldri har vi sett noen fullføre et NM løp med så mange framhjullslipp…

Han er snekker fra Litauen og som seg hør og bør er han alltid sent ute. Som snekker med pågangsmot burde han alltid stilt med utlada batterier på trening, men dette er ikke tilfelle. Han er en energibombe og dette smitter over på alle rundt. For teamet er dette en gave, aldri en kjedelig dag med Osvladas i pit.

Han er også blotta for all fornuft noe han beviste med å kjøre Imatra i 2023. Heldigvis var hans første gateløp på regn så han var meget fornøyd. Han stiller seg helt uforstående til spørsmål rundt dette: «Hæ? Fy faen det var skummelt, sinnykt kult! Gleder meg til neste år».

I likhet med Eddie er Osvladas en fryd å være rundt når sykkelen har vært av banen. Optimismen og gleden er til å ta på. Spør du han om han syns det var kjipt å tryne får du bare et dumt blikk: «Selvsagt ikke, det var kjempe gøy! Jeg leda nesten!»

Han lærer veldig fort og det tok han ikke lang tid å komme opp i NM klassen. Med den progresjonen han har forventer vi å se han på toppen av pallen!

Osvaldas oser av konkurranseinstinkt! Osvaldas vil slå alle…

Fører Info

SYKKEL

Yamaha R6

Startnummer

#75

Født

03.05.1984

Bosted

Skoppum

Bilder

Flere Førere