Svein Rognmo

Historie

Svein, også kalt «gaffeldödaren» eller i mange tilfeller Terje, er en rolig og rastløs sjel. Han er den meste fotogene på sykkelen i hele teamet!

Ei heller han kommer fra en familie som oser motorsport, men han ble trossalt hentet på motorsykkel i barnehagen. Og det tells…dog har han alltid søkt etter adrenalin og hobbyer med størst mulighet for frikort i helsevesenet. RR er derfor ingen overraskelse.
Hans MC karriere hadde sitt sprangbrett da han kjøpte en 1982 modell Kawasaki GPZ-1100 som ble ribbet ned til ramma og bygd opp til det ugjenkjennelige. Sykkelen ble dritt, men motoren ble tunet hos et drag-racing firma i USA. Den var fet!! Likeheten mellom denne sykkelen og RR-karrieren er slående. Han visste ingenting om noe av det da han startet.

Han, som Terje, hadde sin RR-åpenbaring etter en spontantur til Valencia-finalen i MotoGP i 2016. Denne turen resulterte i kjøp av en Triumph og eventyret ble født. Med kræsj på lisenskurs og desto økende motivasjon, var det fort gitt at RR kom til å bli både dyrt og alt-oppslukende fremover. Han tok ikke feil…

Han er en tålmodig type med et middels pedagogisk talent samt overdrevne analytiske evner (eller ambisjoner). Vi tror teamet drar nytte av alle disse egenskapene. Hans spesialitet er å være rask fra morgenen av samt å bøye gafler når anledning byr seg.

Han har fra starten av hatt stødig, men rask progresjon noe som ga han en 3. Plass sammenlagt i NM i 2019, hans andre år i konkuransse-kjøring. Hans kjørestil er myk som silke, men han eier ikke konskevenstenking. Dette skaper både glede og historier, men aller mest det som gjør det ekstra morosmt å trene med han!

Hans tynne kroppsbygning har også ført til at han er teamets perfekte 300 fører og han er skremmende rask. Til gjengjeld har han også stilt opp som mentor med både erfaring og motivasjon til mange juniorførere. Han tar denne rollen veldig seriøst og fra utsiden vises det godt at hans motivasjon for 300 kommer svært mange juniørførere til gode. Det koster han ingenting å stå over trening eller løp for å hjelpe andre. En mindre egoist skal du lete lenge etter.

Viktigst er å slå Terje…

Fører Info

SYKKEL

Triumph Daytona 675

Startnummer

#73

Født

29.12.1982

Bosted

Oslo

Bilder

Flere Førere